Hindre at programmer bruker webkameraet ditt

Installerte programmer på datamaskinen kan skaffe seg tilgang til webkameraet ditt og ta bilder av omgivelsene dine. Du kan blokkere tilgang til webkameraet for å hindre at programmer kan bruke det.

Merk: Tilgangen blokkeres for alle programmer som er installert på datamaskinen. Du kan ikke blokkere tilgang til webkameraet ditt for bestemte programmer.

Viktig: Hvis Kaspersky-programmet blokkerer webkameraet ditt, må du først fjerne blokkeringen for å bruke det.

Hindre at programmer bruker webkameraet ditt

Se også

Beskyttelse av personvern